Al vanaf het prille begin is Wouters sterk in het buigen van staal in elke gewenste vorm. Daarnaast volgt het bedrijf de ontwikkelingen in aluminium. Ontwerpers passen dit relatief zachte materiaal graag toe vanwege de vormvrijheid. Wouters Metaalproducties BV zorgt voor een voldoende stijve constructie waardoor het eindproduct aan alle eisen voldoet.

Moderne industrieën verwachten veel van hun toeleveranciers. Het uitgangspunt is kernactiviteit: onze klanten concentreren zich op de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen. Zij ontwerpen concepten en zoeken
sleutelleveranciers die vanaf het volgende stadium in de productontwikkeling het voortouw kunnen nemen.

De meeste klanten van Wouters Metaalproducties BV richten zich op
innovatie en marketing. Zo’n ‘kop-staart-bedrijf’ wil waar mogelijk en nuttig tussenliggende activiteiten uitbesteden. In een driehoeksrelatie tussen klant, zijn ontwerper en de eigen productieontwikkelaars maakt Wouters Metaalproducties BV van een reëel concept een concreet product.

Wouters Metaalproducties BV is boven alles fabrikant. Ons
productiebedrijf beschikt over geavanceerde technieken. Samen met de innovatieve wijze van produceren is Wouters Metaalproducties BV concurrerend, vanaf de tekentafel tot en met de uitlevering. Alles made to order.

Buigen is misschien voorzichtig gesteld, wij wringen ons werkelijk in elke bocht om op ieder vlak meer dan volledige tevredenheid te bewerkstelliggen.