Hoewel het scala aan producten zeer breed is, kunnen de mogelijkheden van Wouters Metaalproducties BV met één begrip worden gedefinieerd: designproductie.

Reeds vele jaren is Wouters Metaalproducties BV verantwoordelijk voor de productie van
gezichtsbepalende onderdelen in designmeubelen. Kort na de eerste opdracht werd de complete assemblage van een aantal eindproducten aan Wouters Metaalproducties BV toevertrouwd. Voor de buitenstaander misschien een ongebruikelijke stap maar logisch als je bedenkt hoe essentieel zorgvuldige assemblage is voor designproductie. Design is alleen maar design als alles klopt, aan het concept mogen geen concessies worden gedaan.

Lag aanvankelijk de nadruk op stoelen, inmiddels worden ook tafels gemaakt, verpakt en verzonden. De afdeling
logistiek groeit sterk in dit ‘metaalbedrijf’.

Een nieuwe sector is de paramedische markt waarbij wordt gewerkt aan onder meer ziekenhuisvoorzieningen en rolstoelen.

Maar er is meer: Plannen voor openbare stallingen bevinden zich in het ontwikkelstadium. Meer concreet werkt Wouters Metaalproducties BV aan een serie
onder moderne architectuur ontwikkeld stadsmeubilair. De serie bestaat uit metalen potten en een sanitaire voorziening. Meer over dit product onder de tab Hèt project.

Om perfectie van het eindproduct te garanderen, krijgen alle materialen ook tussen de bewerkingen door een adequate bescherming,

Puur vakmanschap wordt beloond met de kwaliteiten die een product na het verchromen uitstraalt.